Matkakokemukset - Ostokset Los Angelesissa

Lisaa Los Angeles 7.11.2014 tapahtumiin

riittainkeri    12.11.2014    Los Angelesin ostokset    Los Angeles

Menin jalleen eilen Los Angelesiin. Nyt kaveri oli pistanyt koko puljunsa kiinni :) Kioskissa oli luukut kiinni ja lujasti munalukoilla suljettu ... :) Eli tein jo toisen virheen, kun kerroin asian naiselle ja uhkasin poliisilla :) On se kun ei ikina opi !!! :):):)

Los Angeles 7.11.2014

riittainkeri    10.11.2014    Los Angelesin ostokset    Los Angeles

Menin viime perjantaina heti aamusta Los Angelesiin. "Amerikkalaisella sisarellani" oli kokous kaupungin keskustassa heti aamulla, joten paasin hanen kyydissaan. Han jatti minut Union Stationille, mika on TODELLA UPEA rakennus !! Kannattaa ehdottomasti kayda katsomassa tuo valtavan iso ja kaunis asemarakennus. Tuli mieleen Eliel Saarinen ja Helsingin rautatieasema ja sen Eliel-ravintola. Tosin Union Station on paljon isompi ja se on ulkoa valkoinen. Heti Union Stationia vastapaata on kaunis aukio, ja sen laidalta alkaa Alvera Street - myoskin ehdottomasti kaymisen arvoinen paikka .... ostoksia ajatellen. Se on meksikolainen katu ja pienissa, puisissa "kopeissa" myydaan meksikolaisia tavaroita ja niita riittaa. 10-15 minuutin kavelymatkan paassa on kiinalainen kaupunginosa ja senkin kaupoissa riittaa tavaraa ja suurimmaksi osaksi hyvin edullisesti. Siella iskee ostohulluus :)

Ja nyt paasemme varsinaiseen asiaan: Alverakadun paassa aukion laidassa on muutama puinen kioski. Ensimmaisesta kioskista loysin muutaman sellaisen turistikraasajutun, jota kukaan fiksu turisti ei enaa nykyaan osta :)

Olen etsinyt kyseisia tarroja koko jenkeissa oloajan ja vasta nyt loysin. Ostin myos viiden dollarin aurinkolasit. Ostokset tekivat yhteensa vahan yli kymmenen dollaria. Kaveri, joka oli kioskissa toissa oli hauska ja hauskan nakoinen. Kyseli, mista olen jne. Maksoin luottokortillani. Han otti kortin kioskin puolelle tiskin yli niin, etten nahnyt sita ja laitetta, mihin se laitetaan, mika jo hieman huolestutti. Sitten han sanoi, etta han ei saa kuittia, koska paperi on loppu ja lahettaa kuitin sahkopostiini ja naytti puhelimestaan summaa ja pyysi minua kirjoittamaan sp-osoitteeni, mika jo tuntui oudolta .... mutta tyhma turisti kirjoitti sp-osoittensa ja poistui paikalta. Vasta eilen siis sunnuntaina muistin tsekata tiliotteeni ja ihmettelin miten minulla oli mennyt niin paljon rahaa ja kuinka ollakaan KAVERI OLI VELOITTANUT TILILTANI RUNSAAN 10 DOLLARIN SIJAAN RUNSAAT 110 DOLLARIA !!!!! Suorastaan raivostuin itseeni, koska voin viela menna noin halpaan. Ei muuta kuin takaisin Los Angelesiin - taalta on sinne 15 mailia matkaa. Eliza Jane vei minut metroasemalle ja niinpa istuin metrossa kiroten itseani. Ensiksi olin ollut valmis kaymaan kaverin pilliin kiinni kiljuen, etta IF YOU DO NOT GIVE ME MY MONEY BACK I WILL FUCKING KILL YOU :) (se tepsi Intiassa, tosin Intiassa viela sanoin olevani venalaisesta mafiasta ... intialaiset rahanvaihtajat suorastaan tutisivat ja antoivat huijaamansa rahat hyvin maireina takaisin) mutta Eliza Jane neuvoi pehmeanpaa aloitusta tyyliin THERE MUST HAVE HAPPENED A MISTAKE jne. Kun paasin paikalle kaveri ei ollut kioskissa, vaan siella oli joku nainen, joka sanoi, etta kaverilla on vapaapaiva, mutta on nyt viikolla joka paiva toissa. En tieda teinko nyt uuden virheen, kun kerroin asian naiselle. Nainen ehka varoittaa kaveria, joka osaa taas varautua uuteen trikkiin. Tanaan olen liian vasynyt ja kiireinen lahtemaan uudelle rahanvaatimusmatkalle, mutta kai sitten huomenna. Jos kaveri ei suostu maksamaan rahaa minulle, turvaudun poliisiin....tosin en tieda auttaako sekaan. Eli jalleen kerran: mita tasta opimme ... olkaa varovaisia rahojenne ja luottokorttienne kanssa. Kaupustelijat maailmalla kun keksivat koko ajan uusia tapoja huijata teilta teidan rahat.

Kevennykseksi positiivisempaa: Lahdettyani kioskilta jatkoin matkaa Unoin Stationilta Santa Monican bussilla. Matka Venice Beachille kesti ikuisuuden (se antaa hyvan kuvan siiat, miten iso kaupunki LA on), mutta oli sen arvoinen. Venice Beach on suorastaan fantastinen paikka viettaa laiskaa sunnuntaipaivaa. Siella ymmartaa, miksi Kalifornia on monien unelmien kohde.

Camarillo Outlet

parmir    13.04.2009    Los Angelesin ostokset    Los Angeles

Kannattaa ohjelmoida navigaattoriin Camarillo outlet, niin sieltä löytyy paljon liikkeitä. Sieltä saa hyvätasoisia piraatteja. Californian lain mukaan nämä liikkeet täytyy sijaija 50 mailia keskustasta. Ostin Ann Taylorin talvitakin 70 euroa, kahdet talvikengät 30 euroa pari, hilfiger neuleet 10-20 euroa, t-paidat 10-20 euroa. Kaikki vaatteet ovat vielä hyväkuntoisia.

Oletko vieraillut Los Angelesissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.