Berst Western Hotell Terminus

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ahdas ja huonosti palveleva hotelli

Vieras    05.07.2011    Tukholman hotellit    Tukholma
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Berst Western Hotell Terminus

Hotellin hyvä puoli oli sijainti. Hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta ja kävellen pääsee keskustaan shoppailemaan.

Miinuspuolia löytyykin sitten enemmän. Olimme varanneet kaksi huonetta ja toinen huone oli puoli tuntia myöhässä luvatusta ajasta. Varasimme hotellin netin kautta ja luottokortin avulla. Luottokortilta huoneet laskutettiin jo muutamaa päivää ennen hoteliin saapumista, josta vastaanottovirkailija ei tiennyt mitään vaan oli laskuttamassa uudelleen. Onneksi olin ottanut mukaan tiliotteen, josta asian näytin. Lisäksi netissä luki, että hotellihuoneet veloitetaan sinä päivänä, kun hotelliin saavutaan. Lisä vuodetta ei ollut tehty huoneeseen, vaikka sekin oli tiedossa ja jouduimme sitä pyytämään erikseen. Vastaanotossa virkailijat olivat erittäin tympeitä eikä paluvelualttiudesta ollut tietoakaan.

Hotellin ravintolassa oli kyllä hyvä ruoka.Aamupala ei ollut mikään erikoinen, ei ainakaan neljän tähden hotellin tasoinehn.

Huoneet olivat todella pieniä ja kaiken kruunasi se ettei ilmastointia ollut. Ikkunaa piti pitää auki ja siitä seurasi se, että meteli ulkoa kuului koko yön.

Siispä jos haluat levätä yön hyvin ja nauttia hotellista, en suosittele tätä hotellia.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.