Hotel Relax

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti hotelli uudesta kaupungista

Vieras    29.06.2011    Sozopolin hotellit    Sozopol
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Hotel Relax

Olimme juhannusviikon Sozopolissa perheen kanssa. Matkan tilasimme Bulgarian Airways'n kautta. Aikaisemmin varaamamme hotelli oli ylibuukattu, joten meidät majoitettiin viereiseen hotelliin, kahteen huoneeseen. Hotelli oli ilmeisesti juuri avattu sesonkiin, sen verran vähän oli majoittujia. Hotelli Relax oli netin mukaan peruskorjattu 2011 ja se oli siistissä kunnossa. Aamupala tuotiin pöytiin, lautasella oli englantilaistyyppisesti juustoja, makkaraa jne lisäksi paahtoleipää ja kahvia/mehua. Aamupala oli viikonloppuna seisovasta pöydästä, sitä se olisi voinut olla koko ajan, nytkään tenavat eivät koskeneet juustoihin ym. Hotelli sijaitsee verrattain kaukana vanhasta kaupungista, n. 2 km. Kävelyä tuli siis reippaasti.. Hotelli kannattaa varata kyllä lähempää! Allas oli hyvä, terassilta näkyi vähän merta. Ilmastointi toimi hyvin.

Sozopol oli odotuksiin nähden parempi. Vanha kaupunki on siisti, hyviä näköaloja merelle. Ravintoloita on runsaasti, lähinnä kävimme rantakadun ravintoloissa juuri matkan vuoksi (alle km). Hintataso näyttää nousevan verrattuna vanhaan kaupunkiin. Uimarannat ovat loivasti syveneviä, vesi kirkasta ja snorklausta ajatellen paljon erilaisia kaloja vrt Välimeri eikä ole merisiilejä! Haittana on se, että helposti aallot kasvavat korkeiksi, jolloin uini kielletään.

Hintataso on edullinen joka oli meille viisihenkiselle perheelle tärkeä asia mm. ravintolasyömistä ajatellen.

Maa on turvallisen tuntuinen, palvelu asiallista ja hyvää ja englannilla pärjää.

Kaupungissa on pari pientä museota, enemmän niitä löytyy esim. Burgasista, jonne menimme paikallisella bussilla. Hinta oli 4 levaa/hlö -suuntaan. Burgasissa kierreltiin ostoskaduilla ja tutustuttiin meren vieressä olevaan 5km pitkään rantapuistoon. Tämä oli erinomaisen hieno paikka, kannattaa ajella minijunalla kierros.

Matkasta jäi senverran mukava muisto, että todennäköisesti palaamme Bulgariaan uudestaankin, ei välttämättä Sozopoliin, mutta Bulgariaan kuitenkiin!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.