Sun Connect Side Resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

mukava ja hyvä hotelli

Vieras    25.10.2014    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Sun Connect Side Resort

Viihtyisä hotelli. Ystävällinen ja mukava henkilökunta. Ruoka TODELLA hyvää. Meillä oli Holiday inclusive paketti eli viikossa 7 aamiaista, 5 lounasta ja päivällistä (sis. ruokajuomat). Aamiainen oli melko sama joka aamu, mutta valikoima niin laaja, että hyvin sai vaihtelua. Itse pidin eniten munakkaista ja tuoreista hedelmistä. Lounas ja illallinen vaihtelivat aina vähän. Perusjutut oli samat, mutta osa ruuista vaihtui.

Hotellissa ei maksettu rahalla, vaan huonekortilla, joka meni laskulle. Se kävi myös kaupassa. Kaupan valikoima oli kyllä melko suppea, mutta saattoi johtua siitä, että olimme ihan loppukaudesta.

Hotelli (kuten suurin osa Siden hotelleista) on keskustan ulkopuolella, mutta hotellin edessä päivysti aina kaksi taksia ja dolmukset kulki ohi, joten liikkuminen oli helppoa. Itse olisin jaksanut kävelläkin antiikin Sideen sekä keskustaan, mutta koska meillä oli lapsi mukana, ja kävelimme muutenkin paljon, niin kuljettiin matkat taksilla tai dolmuksella.

Huoneet oli siistit, ja vastasivat Tjareborgin kuvausta. Huone ehkä vähän pienempi kuin mitä kuvista saa vaikutelman. Meillä oli kaksio, jossa ilmalämpöpumppu sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Kylpyhuoneessa on puhallin / imuri, joka poistaa kosteuden. Pikkupyykit kuivuivat hyvin yön aikana.

Respassa puhuivat hyvää ja selkeää englantia, mikä helpottaa asiointia. SIdessähän kaupungilla monet puhuvat enemmän saksaa kuin englantia.

Sun Connect konseptin mukaisesti netti toimi hyvin ja oli nopea.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.