Tropicana sea Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Tropicana sea Beach kokemuksia

vonkero    03.03.2013    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Tropicana sea Beach

Tropicana sea beach / Sharm el Sheikh

Siisti hotelli, mutta törkeä joto ja respan henkilökunta. Siivoojat ja tarjoilijat olivat ystäväälisiä, kun niitä vähän väliä tippasi. Respan käytös ja hotellin johdon käytös ihan törkeää.

Sairastuimme hotellin ruuista koko perhe ja hotelli alkoi meitä syyttämään asiasta, että olemme tuoneet vatsataudin ja ripulin mukanamme Suomesta. Lisäksi hotellin johtaja sanoi, että pilaamme hänen hotellinsa maineen, että hän haluaisin sen nousevan aina 5 tähden luokkaan (näki varmaan unta).

Kortit jätettiin tammikuun lopussa 2013 merkkeinen respaan, kukaan ei ole vielä saanut niitä suomessa, yli kuukausi kulunut. Heittivät roskiin, aivan varma.

Keskusteltu asiasta Finnmatkojen kanssa matkan jälkeen ja ovat samaa porukkaa hotellin kanssa ja syyllistävät meitä yhtälailla, että oleme tuoneet suomesta vatsataudin mukanamme.

HOTELLIN HYGIENIA PETTI TÄYSIN. Ruokaa on paljon mutta ei oikein uskaltanut enää syödä kokemamme jälkeen. Samalla pannulla paistetaan yli sata munakasta, pesemättä pannuja yms.Paikalliset asukkaat söivät ottimilla bufet pöydästä ja nyppivät koristeet ruuista. Ei ihme että yrjö lentää ja vatsa ripuloi.

Perheestämme vaimoni ja 12 ja 20 v lapset joutuivat tiputukseen asti. Itse selvisin vuorokauden sairastelulla.

Toki suomeen tultuani olin poikani kanssa 2 vk vielä ripulissa, sen verran pahoja ovat nuo Egyptin pöpöt. Yli 600 € meni Egyptissä lääkäriin ja Suomessa saman verran. Salmonella testit oli pakko ottaa, koska jatkui niin pitkään. Matkavakuutus ihan ehdoton tuonne mentäessä.

Finnmatkojen oppaat olivat kohteessa ok, mutta suomessa asiasta keskusteltuamme matkastamme, niin Finnmatkojen johto hoiti asian törkeästi ja loukkaavasti. Kiistivät kaiken ja väittivät ensin, että olimme muka ainoat sairastuneet. Törkeää, hotellin lääkärillä oli suomalaisia ja muita kansallisuuksia jonossa hakemassa hoitoa pahaan vatsatautiin. Useita suomalaisia perheitä sairastui samaan aikaan ja samassa hotellissa. Finnmatkat syyttivät meitä samoin kuin Tropicana Sea Beach hotellin johtaja.

Finnmatkat yrittivät kuitata asiaa 100€ lahjakortilla, (matkamme maksoi yli 3000€ ). Mukamas 4 tähden hotelli ja kaikki piti olla viimeisen päälle, ja paskat.

Kysyinkin, että mihin voin palauttaa 100 € lahjakortin, kun emme sitä tarvitse.

Teimme kaksi matkaa samalla kertaa Finnmatkoilla, ensimmäisien ja viimeisen.

Hotelli TROPICANA SEA BEACH ja Finnmatkojen toiminta oli pettymys.

En voi suositella tätä kombinaatiota kennellekkään.

Arvosana hotellille:

Vesipuisto myös aikuiseen makuun.

Vieras    10.02.2014    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Tropicana sea Beach

Hotelli oli viihtyisä. Vesipuisto todella hyvä. Henkilökunta ystävällistä. Kaupanpäälle saimme mm.salmonellan ja yersinia bakteerin. Emme lähtisi toiste.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.