Ranna Villa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hotelli, jota lapsiperheen kannattaa välttää kuumalla.

Vieras    19.07.2010    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Ranna Villa

Matkustin perheeni (2 aikuista ja 3 lasta) Pärnuun. Tarkoituksemme oli olla 3 yötä perillä hotelli ranna Villassa. Lämmintä oli, kuten kesällä yleensä. Jo heti saapuessamme huomasin, että huoneessa ei ole ilmastointia, eikä minkäänlaista pöytätuuletinta. Koko kaupunkista en sellaista onnistunut löytämään.

Melko pian huomasimme, että huoneessa oli mahdotonta olla, muuten kuin alasti. Lämmintä oli varmasti yli 40 astetta. Koitimme nukua yhden yön tuossa huoneessa, huonolla tuloksella. Yöllä "parvekkeen" ovi oli auki, ja keli hieman viileni. samalla huone täyttyi hyttysistä, joten ovea ulos täytyi laita pienemälle. Koitin vaihtaa hotellia, mutta muutkin hotellit olivat täynnä. Lopetimme loman toisen päivän jälkeen ja lähdimme takaisin Suomeen. Hotellin omistajan piti ottaa minuun yhteyttä mahdollisen palautuksen osalta, ei ole vieläkään soittanut.

Mikäli menet Pärnuun lasten kanssa, muista tarkastaa, että huoneessa on ilmastointi tai ainakin pöytätuuletin. Ainakin tämän hotellin osalta ei ilmastoinnista ollut mitään mainintaa netissä.

T: Pärnuun hieman pettynyt lomailija.

Arvosana hotellille:

pieni ,viihtyisä hotelli

Vieras    08.07.2011    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Ranna Villa

ranna villa. Muuten ihan mukava paikka,mutta ei ollut ilmastointia .Yöllä oli tosi kuuma,kun ei voinut nukkua ikkuna auki.Henkilökunta ystävällistä .Ilmastointi täytyis löytyä ,jos hellettä on.

Arvosana hotellille:

"Vaihtoon meni"

Vieras    25.07.2011    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Ranna Villa

- Autolle ei ollut paikkaa pihalta, vaikka luvattiin. Kadullakin oli ahdasta, ja auto piti jättää alakerran pubin eteen, vaikka vähän hirvitti, josko auton kattoa käytetään tuopin alusena. Onneksi niin ei käynyt.

- Portaita kiipesimme kolmanteen kerrokseen tavaroitamme retuuttaen. Hissiähän ei ollut.

- Huoneeseen päästyämme (lämpötila rapiat +30) ensimmäinen ajatus oli päästä suihkuun. Mutta; suihkusta ei tullut vettä kuin ajoittain liruttamalla, ja välillä se loppui kokonaan.(Tilanne oli kuulemma sama koko hotellissa.)Täytyi siis miettiä vetääkö vessan vai yrittääkö peseytyä ensin.

- Saippuatelineessä ollut pumppupullo ei toiminut, eikä sitä saanut edes kallistettua. Onneksi oli oma pesuaine mukana.

- Huoneessa oli suuri ikkuna/ovi suurinpiirtein lounaaseen, joten kuumuus oli melkoinen. Yritimme saada ilmaa vaihtumaan pitämällä ovea auki käytävään, mutta niinhän ei voinut tehdä koko aikaa. Ikkunakin oli yöllä suljettava, koska väsyimme hyttysten läimimiseen. Ilmeisesti suht lähellä oleva rannan kaislikko tarjoaa hyttysille sopivan lisääntymispaikan.

- Hikisen ja suurinpiirtein valvotun yön jälkeen oli aamiaisella vastassa surullinen näky. Kaksi kärpästä oli tavannut kohtalonsa jogurttiastiassa. Jäljellä olevat yksilöt sensijaan pyörivät sitäkin aktiivisemmin siinä mitä nyt tarjolla oli.

Ajatus kypsyi molemmilla samaan aikaan: heti etsimään toista hotellia, vaikka olimme maksaneet useammasta yöstä. Muutaman vesiperän jälkeen asia järjestyi, ja saimme hyvästä hotellista ilmastoidun deluxe- huoneen, suihkusta tuli vettä ja aamiainen oli hyvä.

No, tiedämmepä jatkossa mitä tahdomme.

Arvosana hotellille:

lompakko katosi hotellihuoneesta

katja1980    18.08.2014    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Ranna Villa

Olimme perheeni kanssa lomalla Parnussa 25-27.7.2014.

Asuimme hotelli RANNA VILLA, huone 308.

Aamupalan jälkeen lähdimme rannalle klo 11 aikoihin. Laitoin punaisen nahkaisen lompakon ison patjan alle hotellihuoneeseen lähtiessäni. Mukaan otin vain käteistä.

Kun palasimme hotellille klo 4 aikoihin, lompakkoa ei enää ollut sängyn alla. Huone oli siivottu ja lakanat ym. vaihdettu. Siivooja oli jo lähtenyt eikä häneen saatu yhteyttä puhelimitse.

Rahaa lompakossa oli n. 400 €, lisäksi kaikki kortit, luottokortti ja pankkikortti tärkeimmät.

Palasin vastaanottoon ja pyysin soittamaan poliisit. Vastaanottovirkailija ei enää osannut suomea eikä englantia. Poliisi tuli paikalle, mutta ”kielivaikeuksien takia” ei osannut auttaa. Niinpä seurasimme poliisia poliisiasemalle, jossa odotimme tulkkia. Tulkki ei kuitenkaan päässyt paikalle, joten selvitin asian tulkille puhelimitse.

Kokemuksia?

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.