Tervise Paradiis

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Meren rannalla sijaitseva SPA-hotelli ja vesipuisto

Karhu-äiti    13.10.2009    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Tervise Paradiis

Tervise Paradiis on Pärnussa, meren rannalla sijaitseva kylpylähotelli, jonka yhteydessä on myös Viron suurin vesipuisto. Hotellissa on myös kauneushoitola, kuntosali ja keilahalli. Hotellissa on paljon suomalaisia ja henkilöstö puhuu suomea kohtuullisen hyvin. Myös kauneushoitolan/kampaamon ja muu hoitohenkilökunta. Jos mahdollista kaikki hoidot kannattaa varata sähköpostitse etukäteen hotellista. Bussillisen ryhmämatkustajia kansoittaessa hoitolan vastaanoton, saat jonottaa tunnin.

Huoneet ovat siistit ja niistä on upeat näköalat merelle. Huoneissa on kylpytakit. Aamiainen on virolaiseksi aamiaiseksi hyvä. Koska hotelli sijaitsee lähes rannalla, kannattaa ehdottomasti lähteä kävelylle rannalle (sauvoilla tai ilman) mihin vuodenaikaan tahansa. Vesipuistoon on erillinen pääsymaksu, mutta lapsille vesipuisto on aivan ehdoton kohde. Itse otimme päivittäin 3 tunnin perhelipun, joka syyskaudella oli kesäkautta edullisempi. Hotellihuoneen hintaan kuuluu siis aamu-uinti uimahallin puolella, mutta ei sisäänpääsyä varsinaiseen vesipuistoon. Myös kuntosalin käyttö kuuluu hintaan. Varsinaiseen Pärnun keskustaan on matkaa puolisentoista kilometriä, joten hyvällä kelillä sen kävelee, mutta jos laiskottaa, niin taksi maksoi noin 6 euroa.

Viettäessämme seuraavaa syyslomaa 2010 Tervise Paradiisissa, oli käytäntöä muutettu ja vesipuiston hinta sisältyi hotellihuoneeseen. Loistava parannus, koska nyt vesipuistoon saattoi tehdä kuluja ajattelematta pari visiittiä päivässä. Myöhemmin illalla vesipuistossa oli mukavan rauhallista ja uni maistui niin perheen pienimmälle kuin isommillekin.

Arvosana hotellille:

suuri mukava hotelli

Vieras    06.03.2011    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Tervise Paradiis

Olimme perheen kanssa hiihtolomaviikon 9.pärnussa. 2aik. kolme lasta,12v ja 11vuotiaat. paikka on tosi ihana ja kiva.lapset ja me aikuiset viihdyimme hyvin,kesällä varmasti vielä ihananpi paikka.liukumäkiä oli jossa me kaikki viihdyimme ja ne hoidot oli tosi ihania.varmasti menemme uudestaan,mutta kesällä.

Arvosana hotellille:

Kiva paikka

Vieras    20.03.2011    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Tervise Paradiis

Etsiskelin täältä tietoa Pärnu Vihreästä talosta ja huomasin, että täällähän on muitakin arvosteluja. Olin Paradiisissa lokakuussa 2009. Oli tosi kiva loma. Huone oli merelle päin ja oli hauska seurata surffareita myrskyssä. Hotellista ei pahaa sanottavaa. Hotellin yhteydessä on kuntokeskus, josta ostin jumppia. Kokeilin mm. isopallojumppaa ja stepaerobicia. Oikeastaan ainoa negatiivinen asia, jonka muistan oli järkyttävä homeen haju Veekeskuksen puolella. Oisko se ollut toinen kerros. Samassa kerroksessa oli lasten leikkipaikka ja ajattelin, että eipä ole kiva leikkiä sellaisessa hajussa. Hotellin puolella ei ollut ongelmia eikä itse kuntosaleissakaan. Ruoka (=lounas) oli tavanomainen. Iltaruoka kannattaa varmaan hankkia kaupungilta. Aika pitkä kävely kaupungille, mutta muuten Paradiisin sijainti hiekkarannan eteläpäässä oli ihana. Olen menossa Pärnuun ensi kesänä, mutta en ottanut Paradiisia, koska siellä ei ole ilmastointia huoneissa. Huoneiden täytyy olla tosi kuumia kesähelteillä, koska isot ikkunat ovat kohti aurinkoa. Menen siis Vihreään taloon. Onko siitä kenelläkään kokemuksia?

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.