Scandic Rannahotell

Ranna Pst 5, EE3600 Parnu
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

7.0

Hinta / yö alk.

82 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Scandic Rannahotell kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Vanhan ajan tunnelmaa mahtavalla paikalla

Titiuu    19.02.2009    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Scandic Rannahotell

Rannahotellin kohdalla täytyy aivan ensimmäisenä mainita SIJAINTI! Hotelli sijaitsee aivan rannalla, rantabulevardin ja keskeisen hiekkarannan äärellä. Hotelli on vanhaa tyyliä ja tunnelmallinen, sen terassilla istuessaan tuntee olevansa kuin jossain menneisaikojen elokuvassa tai suoraan Poirotin tai neiti Marplen arvoitustarinassa. Hotellissa onkin parasta sijainti, sitä ympäröivä puutarha ja ranta vieressä.

Hotellihuoneena meillä oli perhehuone, joka oli varsin tilava, mutta viikon verran siinä oleilu oli kyllä jo aikamoista viiden hengen sakissa. Huoneen taso ei ollut aivan sitä, mitä olimme odottaneet tai siis mitä hotellin muulta olemukselta olisi voinut odottaa. Kuitenkin ihan hyvä huone, viisi vuodettakin mahtui vaikkei sen jälkeen paljon mahtunut liikkumaan... :-)

Yleiset tilat olivat siistit. Aamiainen tarjoiltiin ravintolassa, hyvällä säällä söimme aamiaisen hotellin terassilla merimaisemaa katsellen. Ihanaa! Saimme myös tilauksesta ostettua syntymäpäiväkakun 3-vuotta täyttävälle pojallemme, se tuotiin aamiaispöytään onnittelujen kera.

Hotellin pihassa oli kesällä lapsille juttuja, trampoliini, pihaleluja ym. sekä maksullisia akkukäyttöisiä pikkumönkijöitä, joilla lapset voivat ajella.

Hotelli oli viehättävä ja sijainti ei olisi voinut rantalomaa ajatellen parempi olla. Huone ei ollut ihan sitä mitä olisi ollut tarve, joten ehkä toista kertaa emme ainakaan tällä porukalla hotelliin mene. Tai ei pidä koskaan sanoa ei koskaan. :-)

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli hyvällä paikalla

Tuutikki100    21.11.2010    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Scandic Rannahotell

Hyvä ja ystävällinen palvelu, siisti ja puhdas hotelli.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.