Manza Beach Hotel And Resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Täyden palvelun hotelli.

Midorime    28.02.2010    Okinawan hotellit    Okinawa
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2009 | Hotelli: Manza Beach Hotel And Resort

Hotelli muistuttaa sekä sisäisesti että ulkoisesti loistoristeilijää, joka on rantautunut Kiinanmeren rannalle. Hotellissa on hyvä ilmastointi ja siistit huoneet, jotka siivotaan päivittäin. Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Henkilökunta puhuu ainakin japania ja englantia. Hotellin edessä on uima-allas mutta hotelli omistaa myös oman rannan, josta on saanut nimensäkin. Ranta on maksuton hotellin asukkaille. Rannalla on mahdollisuus harrastaa vesi-aktiviteettejä kuten esim. sukellusta. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kaksi baaria ja yksi kahvila. Hotellissa on myös kolme kauppaa, joista yksi on käsitöitä (matkamuistoja) varten ja kaksi päivittäisiä tarpeita varten.

Hotellista löytyy kauneushoitola ja hierontakeskus. Hotellissa on kolikoilla toimivat itsepalvelupisteet, joissa pestä ja kuivata vaatteita. Hotellissa vieraili paljon lapsiperheitä.

Hotelli sijaitsee suunnilleen keskellä saarta, joten sieltä on pitkähkö matka sekä pääkaupunkiin Nahaan että myös saaren pohjoiskärjen nähtävyyksille. Kaikkialle on kuitenkin hyvät bussiyhteydet ja taksilla pääsee kulkemaan.

Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille Okinawan matkalaisille.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.