Florist suite ****

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ei tähtiensä arvoinen

Vieras    28.01.2012    Curacaon hotellit    Curacao
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Florist suite ****

Vietimme kahdeksan yötä Curacaolla hotelli Florist suitessa.

Sijainniltaa noin 5 k saaren pääkaupungista Williamstadista. (taksi 12dollaria/suunta).

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella. Hotellinkuvausteksteissä (Ebookers) kehutaan omasta privaterannasta (Pirate Bay). Hotellilla on oma ranta, jonne on noin 600m kävelyä. Hotelli ei sijaitse rannassa vaan kävely-/automatkan päässä.

Huonetaso jäi meidän osaltamme ala-arvoiseksi verrattuna luvattuun neljän tähden tasoon. Huone oli katutasossa, piha "puutarhaan", joka oli pensaita niin ettei näkymä olisi ollut suoraan tielle. Hotellin siivoustaso oli kehnoa. Huone oli epäsiisti mennessä, lähinnä lattia sekä suihku/wc. Kylpyhuone oli aina märkä sillä suihkuvesi pääsi kastelemaan huonoista tiivisteitä johtuen koko tilan. Siivoushenkilöstöltä unohtui milloin wc-paperit, kasvopyyhkeet, pyyhkeet, lattian siivous ja milloin mikäkin. Huoneiston varustetasoon kuulunut mikro/uuni oli meidän huoneessa ainoastaan koriste, jota ei saatu toimimaan sekä sisältä puuttui myös lasialusta.

Hotellin fitness huone olisi ollut monipuolinen jos laitteet olisivat olleet käyttökunnossa. Ainoastaan irtopainot olivat käyttökuntoisia, sähköllä toimivat laitteet olivat sähköttömästi toimivia.

Tässä muutamia asioita, joiden perusteella suosittelisin alueelta muita hotelleja.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.