Hotelli Regent Chalet

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ihana puistoalueinen hotelli

Heisku    06.01.2013    Cha Amin hotellit    Cha Am
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Hotelli Regent Chalet

Regent Chalet on ChaAmin hotellialueen keskustasta noin kilometrin päässä ChaAmin keskustaan päin rannalla. Aivan ihanat paritalohuoneistot hyvin hoidetun puiston keskellä. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja palvelu, hyvin hoidettu allasalue ja ranta-alue. Hotellin golf-kärry kuljettaa tasatunnein ihmisiä Regent-hotellin eteen, joten kävelläkään ei tarvitse, jos ei halua. Matka ei kuitenkaan esim. illalla syömään ollut pitkä, päinvastoin - oli mukava lähteä hipsuttelemaan hotellilta syömään. Suosittelen kovasti, vaikka luokitus on näyttänytkin laskeneen kolmeen. Johtunee hotellin iästä. Hotelli on joskus ollut 5 tähteä ja kovasti golfareitten suosiossa.

Arvosana hotellille:

Turistiluokan hotelli

Vieras    31.01.2014    Cha Amin hotellit    Cha Am
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: Hotelli Regent Chalet

Olimme omatoimimatkalla ja viikon rantalomaosuuden Regent Chalet'ssa Cha-amissa. Majoituksemme oli Rimsone-rakennuksessa, kahden makuuhuoneen sviitti kolmen hengen käytössä. Sviitti oli tyypillinen keskitason majoitus, vanhat ilmastointilaitteet haisivat kosteudelle ja homeellekin, mutta emme niitä juurikaan käyttäneet. Sängyt olivat erinomaiset, kylpyhuoneet karut mutta siistit. Siivouksen taso oli erittäin hyvä, lakanat vaihdettiin päivittäin. Iso terassi puutarha - ja merinäköaloilla oli mukava. Hinta-laatusuhde ok, maksoimme vain reilun satasen vuorokaudelta.

Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, miellyttävästi ulkoterassilla. Aasialaista ja länsimaista ruokaa oli runsaasti tarjolla, sekä kylmää että lämmintä. Muilta osin ravintola oli surkea: heikko ruuan taso, todella hidas palvelu ja välinpitämättömät kömpelöt tarjoilijat. Kävimme usein illallisella naapurihotellissa, Beach Gardenissa, josta löytyi hyvää thairuokaa ja ystävällinen palvelu.

Uima-allasalue oli siisti ja raikas, pyyhkeet kuluneita mutta puhtaita. Lepäilyä ja laiskottelua häiritsivät usean päivän ajan lapset, joita kukaan ei välittänyt ohjata normaaliin käyttäytymiseen - aluetta siis terrorisoi päivittäin neljän suomalaistenavan porukka, joka riehui, huusi ja juoksenteli tuntitolkulla ympäri allasta ja hyppi veteen roiskien vettä. Siellä oli muitakin lapsia, thaimaalaisia, japanilaisia ja brittejä, mutta riehujat olivat vain nuo suomalaiset. - Samojen perheiden lapset esiintyivät myös ravintolassa joka aamu kammottavine pöytätapoineen, tosin mallioppimisella selvästi hankitut tavat. Pidämme kovasti lapsista, mutta jatkossa valitsemme vain aikuisille tarkoitettuja rantahotelleja.

Tennistä pääsi kätevästi pelaamaan golfauton kyydittämänä, minibussipalvelu Hua Hiniin toimi hyvin. Limusiinikyyti takaisin Bangkokiin oli erinomainen, hotellista varattu.

Wifi ei toiminut huoneessa, mistä miinus, mutta se oli tiedossa etukäteen. Concierge-palvelut olivat asialliset, käytimme kantajia ja teimme muutamia lippu- ja kyytivarauksia.

Suosittelen hotellia vaatimattomaan oleskeluun, johon ei sisälly erityisiä ruokanautintoja tai erityistä rauhaa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.