Novella

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pieni ja persoonallinen huoneistohotelli

JokuVaan    25.08.2008    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Novella

Oikein siistit ja raikkaat huoneet. Hotellissa persoonallinen sisustus. Maksullinen ilmastointi. Hieman turhan syrjäinen sijainti eli pitkähkö matka kävellä keskustaan ja rannoille, mikä tuntui raskaalta kuumana päivänä jolloin oli 40 asteen helteet! Aamiaista sai 10 liiralla (n. 5 euroa), mutta siitä ei oikein tullut maha täyteen - ei siis ollut kovin hääppöinen.

Arvosana hotellille:

Siisti ja moderni, nuorekas mutta rauhallinen

Vieras    05.06.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Novella

Hotelli oli palveluineen erittäin miellyttävä kokemus, testattuani aiempina vuosina suurempia huoneistohotelli/hotelleja Alanyassa. Taso yllätti positiivisesti, henkilökunta huomattavasti huomaavaisempaa ja ystävällisempää kuin suuremmissa huoneistohotelleissa. Sopii pariskunnille ja perheillekin.

Vastapäätä hotellia on kattava marketti, jossa on hyvä ja ystävällinen palvelu, josta voit kätevästi ostaa kaikki tarvittavat aamiaistarvikkeet ja nauttia aamiaisen kätevästi omalla parvekkeella, nauttien aamun lempeästä tuulen vireestä, vieressä ei moskeijaa, joten sijainti on rauhallinen. Itäinen ranta suhteellisen lähellä. Suosittelen, ollut kerran ja menossa pian uudestaan!

Arvosana hotellille:

Hyvä vaihtoehto kaksin matkustaville.

Vieras    03.07.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Novella

Lomailin ko. hotellissa viime syksynä ja tänä kesänä uudelleen. Syksyksi matka Novellaan on jo varattu.

Moderni huoneistohotelli. Ystävällinen ja asiallinen henkilökunta. Erinomaisella paikalla. Vastapäätä olevaa kauppaa ei kuitenkaan kannata käyttää, koska siinä on varmaan Alanyan kalliimmat hinnat ja aivan lähistöltä löytyy halvempia kauppoja (esim. 101 myymälä). Ei lomallakaan kannata antaa itseään "ryöstää". Suosittelen hotellia ainakin kaikille aikuisille, kahdestaan matkaaville.

Arvosana hotellille:

Siisti ja erinomainen palvelu

Vieras    12.09.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Novella

Todella siisti pienehkö hotelli lähellä keskustaa. Henkilökunta erittäin ystävällisiä ja palvelualttiita, jopa astiat tiskattiin. Todella positiivinen yllätys isojen perhehotellien jälkeen. Hotellilta taksi keskustan rantakadulle maksoi n. 8-9 liiraa, joten ei kannata kävellä ellei välttämättä halua. Hotellin edessä oleva "senol market" järkyttävän kallis, sinne ei kannata mennä missään nimessä. Hotellilta eteen- ja vuorillepäin olevilla kaduilla on paikallisten käyttämiä kauppoja ja vihanneskojuja joista kannattaa käydä ruokaostokset tekemässä. Suosittelemme lämpimästi tätä hotellia pariskunnille ja miksei perheillekkin.

Arvosana hotellille:

Alanyan paras hotelli

Vieras    25.10.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2015 | Hotelli: Novella

Olemme mieheni kanssa olleet Novellassa 6 kertaa,Aina yhtä ystävällinen palvelu,olemme joskus syöneetkin siinä,ruoka oli tosi hyvää.rannalle lyhyt matka,kuten keskustaankin,kiva vähän jaloitellakin,rannalla makaamisen lisäksi.Kukaan hotellissa ei kysele perään miksi et syö täällä,niinkuin jossain hotelleissa on tapana.Siisteys täysi 10 kuten muukin palvelu.Emme olisi muuten olleet 6 kertaa Novellassa

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.