Creta Paradise by Atlantica

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti ja viihtyisä perhehotelli, sijainti etäinen

Vieras    02.10.2016    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2016 | Hotelli: Creta Paradise by Atlantica

Todella mukava ja viihtyisä hotelli. Alue on suuri, vehreä ja viihtyisä. Myös naapurihotellin palvelut ovat käytössä. All inclusive on runsas ja monipuolinen. Paljon kreikkalaisia herkkuja tarjolla. Limsat, mehut ja olut ovat itsepalvelu hanoista, muut juomat baarissa tilaamalla. Buffetissa myös viinit hanasta.

Kaksi isoa leikkipaikkaa käytettävissä. Minigolf jo vähän kulahtanut, mutta kyllä siinä hyvät pelit sai aikaan. Allasalueet melko pienet hotellin kokoon nähden, mutta kyllä sieltä aina paikka löytyi.

Meillä oli perhesviitti altaalla, ja itse huoneeseen olimme tyytyväisiä. Tilava ja siisti. Sijainti oli keskeinen, lähellä kaikkea (buffet, snack ravintola, baari, ranta, altaat) Ainut miinus, että omalle terassille ei paistanut aurinko. Altaaseen kyllä, ja altaan reunalle. Aika moni huone on näin, koska hotelli on rannalla, ja ranta pohjoiseen päin. Varmimmin aurinkoisen terassin ja oman allasyhteyden saa varaamalla huoneen omalla altaalla (ei siis yhteisaltaalla, kuten meillä). Ne huoneet näyttivät olevan yläkerroksissa, joten sinne aurinko paistoi kaiken päivää.

Hotelli on keskellä ei mitään, joten suosittelen all inclusivea tai sitten pitää varautua lähtemään vähän kauemmas syömään. Takseja on hotellin edessä. Hotellin lähellä on pari ihan hyvin varusteltua supermarkettia. Ranta hotellin kohdalla on huono. Pikkukiveä, joissa on paha kävellä ilman kenkiä. Kun menee mereen, niin pohja muuttuu metrin parin päässä hienohiekkaiseksi.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.