Parque Christobal

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

viihtyisä bungalow alue

Vieras    24.03.2015    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Parque Christobal

Suuri, tilava ja viihtyisä bungalow alue. Sijainti vähän syrjäinen, mutta sen takia rauhallinen. Ilmainen rantabussi kolme kertaa päivässä, jolla pystyi liikkumaan myös keskustaan. Taksit myös edullisia. (3 eur dyyneille, keskustaan, rannalle. 5 eur majakalle)

Huoneet tilavat ja paljon kaappeja. Wc melko ahdas. Iso terassi, jossa omat aurinkopetit ja pöytä/tuoli ryhmä. Kaksi allasaluetta, molemmissa lastenallas, toisessa myös erillinen alue, jossa vesisuihkuja.

Hyvää ja monipuolista ruokaa. Lounas ja illallinen vaihteli päivittäin. Aamiainen sama joka päivä, mutta niin laaja, että halutessaan sai vaihtelua. AI juomat ok. Viinit, oluet ja sangria hanasta. Samoin mehut ja limsat. Kahvit/teet koneesta. Paukut tilaamalla baarista. Juomia sai viedä myös omalle terassille/huoneeseen.

Arvosana hotellille:

Epäonnistunut matka tuplabookkauksen takia

Vieras    07.11.2015    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2015 | Hotelli: Parque Christobal

En missään nimessä suosittele varaamaan yöpymistä Parque Christobal- hotellissa, mikäli haluaa onnistuneen lomamatkan. Teimme marraskuussa koittavalle matkalle jo heinäkuussa huonevarauksen viikoksi. Kuitenkin vain hieman yli viikko ennen matkaa saimme viestin booking.com:sta, että varaustamme ei ole voitu pitää. Mitään syytä tälle ei kerrottu viestissä, joten otimme yhteyttä booking.com:iin. Hotellilla on kuulemma tuplabookattu 10 huonetta. "Korvaukseksi" tästä tarjottiin kaikin puolin huonompia hotelleja niin tähtien kuin hinnankin suhteen. Tietenkin suurin osa hotelleista on jo varattu täyteen, kun reissun ajankohta on jo niin pian. Koska tämä oli täysin Parque Cristobal- hotellin moka, koimme että olisimme ansainneet jonkinlaisen hyvityksen tästä suuresta pettymyksestä mikä koko perheellemme hotellin vaihdosta aiheutui. Emme saaneet minkäänlaista hyvitystä. Ei voi muuta, kuin tyytyä tällä kertaa huonompaan ja varoittaa muita hotellin toiminnasta. En suosittele!

Arvosana hotellille:

Iso hyvä hotelli

Vieras    31.08.2017    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2017 | Hotelli: Parque Christobal

Erittäin hyvä perhehotelli isosta koosta huolimatta. Aamiainen erittäin hyvä ja palvelu kaikin puolin erinomaista nopeaa ja sujuvaa

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.