Riu Palace Maspalomas

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Taivaalliset ruoat

Vieras    19.10.2016    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2013 | Hotelli: Riu Palace Maspalomas

Riu Palace Maspalomas oli pienoinen ylläri. Hotskulle saavuttaessa meidät istutettiin pehmeille sohville ja kyseltiin mitä juomia saisi olla...sillä aikaa respassa hoidettiin kirjautuminen. Siirtomaatyylin mukaan tummat kohteliaat piccolot kantoivat laukut huoneeseen. Ihanan leveä sänky ja toimiva ilmastointi!

Näköala suoraan takapihalta aukeaville dyyneille ja merelle!

Ekana aamuna meille valkeni mihin olimme tulleet...aamiainen oli tyrmäävä: vastapuristettuja tuoremehuja 15 laatua...kokki teki mehuja avokeittiössä myös toiveiden mukaan. Hillitön valikoima juustoja, erilaisia kalaruokia, liharuokia, kasviksia...lämpimiä ja kylmiä. Valtava jugurttipöytä lisukkeineen, leipiä, sämpylöitä, munkkeja, croisantteja, keksejä, leivoksia...ja sokerina pohjalla tarjoilija toimitti kahvit ja muut lämpimät juomat pöytään toiveiden mukaan. Kahvimaitokin oli lämmitetty!

Päivällinen kolmelta hengeltä n.100 e. Pieniä upeita maisteluannoksia lukematon määrä, lämpimiä gurmeeannoksia ja lopuksi huima jälkiruokapöytä.

Jos olisimme tajunneet ottaa puolihoidon, olisi koko viikon päivälliset maksaneet meiltä pari sataa. Arvaa harmittiko?

Auton vuokraus sujui suit sait ja auto jopa tuotiin hotellin eteen aamulla ekana vuokrapäivänä. Bensa niin halpaa että hirvitti!

Riun uima-allasalue huippuluokkaa. Altaita monenlaisia. Suuria uima-altaita jotka kiemurtelivat palmujen välissä, poreallas sun muuta. Vedet lämpimiä. Porukat kävi varaamassa pyyhkeellä aurinkotuolin ed. iltana joten aamupäivällä ei enää vapaita juuri ollut.

Nyt iski lomakuume...pakko päästä Riuhun takas!!!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.