Pennsylvania

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Vanha, rauhallinen hotelli lähellä Time squarea

parmir    05.10.2012    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Pennsylvania

Yöt sai nukkua rauhassa, koska meillä oli sisäpihanpuoleinen huone. Huoneessa likainen kokolattiamatto, mutta siellähän kuljetaankin kengät jalassa sisällä. Vuodevaatteet puhtaat ja tv:kin oli. Nuorison suosima hotelli. Lyhyt matka pennstationille ja time squarille.

Arvosana hotellille:

Paras sijainti

Vieras    17.11.2013    New Yorkin hotellit    New York City
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Pennsylvania

Todella parhaalla sijainnilla vastapäätä Madison Square Gardenia. Illalla peliin vain kadun yli! kaikki lähellä: Macy`s, Victoria`s Secret, Empire... Manhattan Mall, Times Square... Moneen paikkaan voit kävellä.

Hotelli itsessään hirveän suuri. Mutta huoneessa ei kehumista. Mikä tahansa Turkin aurinkolomankin hotelli kohdallani ollut miellyttävämpi. Mutta aikuiset ihmiset kyllä pärjää... Huone kyllä siivottiin päivittäin ja puhtaat pyyhkeet ja lakanat laitettiin. Mutta epämiellyttävä kokolattiamatto ei ollut just asennettu =/. Allergikkojen ei kannata... Maalit rapisi vessan ovesta, suikusta tuli lämmintä vettä riittävästi, mutta käsisuihkua ei ollut vain seinästä. Pyyheteline ruosteinen että putooko irti just vai kohta =). Pieni vaatekomero. Telkkari toimii. Näkymä saman hotellin tiililseinä ikkunoineen.

Herkkäuniselle korvatulpat tai toinen hotelli. 14. kerros ja äänet kuuluu aika hyvin yöllä kadulta. Poliisin pillit vinku vähän väliä, samaten käytävän äänet ja ovien kolaukset kuuluu kuin joku tulisi omasta ovesta.

Kuntosali tunkkainen kokolattiamattonsa ansioista mutta toimi.

wifiä ei ole mutta lisämaksulla sen sai 10,50$ päivä!!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.